Magazin online

Solutiile de magazin online sunt preinstalate si sunt disponibile pentru configurare imediat.

Oferim suport la introducerea produselor nelimitat, setarea tranzactiilor si modalitatilor de plata si de asemenea configuram functiuni suplimentare ca Asistenta Live ori alte functionalitati pentru acest tip de aplicatie online.

Magazin online – WordPress

WordPress
Recomandat pentru magazinele online cu numar relativ redus de produse si pentru cei familiarizati cu platforma WordPress. Usor de administrat si de intretinut este alegerea noastra numarul 1 pentru magazinele online cu pana la 100 de produse si numar redus de categorii (mai putin de 10).

Magazin online – osCommerce

osCommerce
osCommerce este o platforma ce a aparut in 2010 si ultima versiune (3.0.2) este inca in dezvoltare.

Este o platforma generoasa pentru modificari, unele recomandate ca cele pentru securitate, insa necesarul redus de resurse ale serverului o recomanda ca o solutie adaptabila unui buget redus.

Magazin online – OpenCart

OpenCart
OpenCart este o platforma mai putin cunoscuta insa a devenit tot mai populara ca alternativa la osCommerce datorita suportului si update-urilor mult mai recente.
Ofera suport pentru limba romana si de asemenea este o solutie pentru buget redus.

Magazin online – Magento

Magento
Magento este o platforma pentru magazine online complexe, insa cerintele pentru a functiona in conditii bune sunt net superioare celor trei solutii anterioare.