Legaturi catre parintii unei pagini in WordPress

Navigând într-un site bazat pe WordPress la care lucrez, am ajuns la un moment dat să construiesc subpagini în subpagini. Deși tema folosită îmi oferă posibilitatea de a construi un meniu suficient de complex încât să cuprindă și asemenea legături, am căutat un mod mai intuitiv de a face navigarea între pagini, dar mai ales între subpagini și paginile părinte ale acestora.

Am decis să pun în stânga titlului subpaginii legături către paginile părinte ale acesteia. Dar cum s-ar putea obține acest lucru?

Am căutat un pic pe Google și am găsit o serie de plugin-uri pentru WordPress, însă toate erau destul de complexe și nu rezolvau problema mea. Am mai găsit și o rezolvare parțială a problemei: cum se poate afișa părintele unei pagini. Dar soluția se referă numai la pagina imediat superioară, nu la toți părintii. Așa că, în cele din urmă, am pus mâna și mi-am făcut singur codul necesar:

Legaturi catre parintii unei pagini in WordPress

Legaturi catre parintii unei pagini in WordPress

În cazul meu, am inserat acest cod în șabloanele specifice temei, în interiorul tagului <h1>, înainte de titlul afișat în pagină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *